Contactati pentru pret

Chei auto,servicii copiere/deblocari Auto Timisoara

Adaugat pe Apr 08, 2021 | Accesari: 160
Tara: Romania
Judet: Timis
Localitate: Timișoara
Persoana fizica sau firma: Persoana fizica
Chei Auto Timișoara oferă servicii complete de urgenţă de deblocare auto, copiere cheie auto complete asemenea celei originale; creare cheie auto nouă completă în cazul pierderii, furtului sau uzurii cheii originale; reparații pentru orice model de cheie auto, înlocuire carcasă, înlocuire baterie, reparare butoane și testare frecvență telecomandă.

Echipa Chei Auto Timișoara se deplasează către tine, oriunde ai rămâne blocat în Timișoara, pentru a efectua deblocarea automobilului tău sau crearea unei chei auto noi complete.

La noi, o deblocare auto nu necesită platforme pentru tractarea automobilului în schimbul a sute de euro de plată, iar crearea unei chei noi complete nu necesită zile sau săptămâni de așteptare, asemenea reprezentanțelor auto. Suntem de părere că vă vom fi de folos în orice situație menționată mai sus, cu servicii eficiente și accesibile deplasându-ne către tine. Contactează-ne oricând.

Chei auto

Utilizator de la: Feb 14, 2021
Vezi toate »

07********Arata telefonul
Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza