Acasa  » Casa si gradina  » Mobile - Decoratiuni  »Anunt #5495
100RON

PANDA WORLD –Produse de calitate superioara pentru casa ta

Adaugat pe Apr 18, 2024 | Accesari: 47
Tara: Romania
Judet: Ilfov
Localitate: Voluntari
Persoana fizica sau firma: Firma
Panda World s-a nascut in 2015 in Romania din dorinta de a oferi tuturor solutii practice si moderne in acelasi timp si mai ales de a usura munca in intretinerea casei. Stiind ca nu exista casa fara covoare si acesta fiind un element de design important in amenajarea casei, ne-am decis sa cautam solutii. Covoarele Panda inlocuiesc covoarele clasice grele, greu de manevrat si greu de curatat ,cu unele cu o greutate mult mai mica, usor de curatat, se pot spala la masina de spalat rufe la temperature 20-30 grade, aderenta la parchet si gresie, facand astfel curatenia in casa mai usoara si neimpovaratoare.

Suntem primii importatori de covoare si traverse antiderapante din Romania si ne perfectionam constant calitatea si design-ul, pentru a satisfice nevoile clientilor nostri. Tinand cont de recomandarile si dorintele acestora pentru a oferi covoare premium la preturi accesibile.

Roio

Utilizator de la: May 10, 2023
Vezi toate »

Mergi sus
Acest site utilizeaza cookie-uri, continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra. Cititi mai multe despre cookieuri.
Anuleaza